Ózdi Pünkösdi Gyülekezet

 

„Mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít.”
(Filippi 4:13)

 

Jövőképünk

Ózd városának évszázadokon át fontos része volt a kohászat. A város szívében lévő üzem munkát, egzisztenciát, értelmet adott az itt élő embereknek, családoknak. Az Ózdi Pünkösdi Gyülekezet célja, hogy egy szellemi kohó legyen, ahol a Jézus Krisztusban való hit által megnyilvánuló, isteni szeretet tüze ég, melynek izzása változást tud hozni mindannyiunk életébe.  Célunk az Örömhír továbbadása, bemutatása, mely örök életet, megbocsátást, értelmes célt, jövőképet ad minden embernek. S ennek egyenes folytatásaként a tanítvánnyá nevelésre is hangsúlyt helyezünk. Szeretnénk a város vérkeringésének fontos része lenni, így szolgálva Jézus Krisztust, s városunk lakóit.

Ezért a gyakorlatban a következők megvalósítására törekszünk:

.

Gyülekezetünk egyben közösség is legyen. Egy olyan lelki család, ahol mindenki otthonra találhat, akár régi tag, akár újonnan betévedő vendég. Közösségünkben nincs személyválogatás, minden társadalmi rétegből származó ember előtt nyitottak vagyunk, a nehéz sorsútól a jómódúig, az egyszerűtől a képzettig.

..

Hangsúlyt helyezünk a közösség építésére (közösségi napokra, közös programokra, stb.) Az egymás iránti szeretetet gyakorlati formában éljük meg. Jelmondatunk: A szeretetet adni kell, nem elvárni!

...

Egészséges bibliai tanítás hangozzon, melynek gyümölcse a valódi életszentség, a megváltozott élet. A hívők hitelessége a hétköznapok életvitelében meg kell, hogy jelenjen. A karizmák működését kiemelten kezeljük, a Szent Szellem (vagy Szent Lélek) munkájának teret adunk.

....

Igyekszünk a fejlődésre mind bibliaismeretben, mind szolgálatkészségben, mind az imádkozásban.

.....

A bizalom egy igen ritka és nagy érték mai világunkban. Célunk, hogy gyülekezetünkben a bizalom kultúrája erősödjön, növekedjen az Úr felé és egymás felé is.

Van Bocsánat

Kapcsolat

Mpe Ózdi Gyülekezet

cím: 3600, Ózd, Bartók Béla u. 17

tel: +36 (70) 635 0446

e-mail: info@ozdigyulekezet.hu

© 2019 Ózdi Pünksödi Gyülekezet | Impresszum